Contact

Voor vragen, opmerkingen of advies kunt u ons bereiken op:
Email: info@flowandgo-foundation.com
WhatsApp: Anne Heleen Bijl (06-50281760)

Wilt u expertise voor nieuwe projecten aanvragen? Een aanvraag voor de F&G Foundation kunt u hier doen.
De Flow & Go Foundation heeft de ANBI status, doneren of bijdragen kan dus interessant zijn. Vraag uw accountant voor meer informatie over de gunstige belastingregeling. De jaarcijfers van 2020 vindt u onderaan de pagina.

Of stuur uw bericht via het onderstaande formulier

KVK-nummer: 60034963
RSIN/fiscaal nummer: 853740367

Contactgegevens:
Geert Kamps
Schoollaan 32, 9761 AB Eelde
Statutaire Zetel: Gemeente De Wolden

Aanvraagformulier expertise voor nieuwe projecten

Via het onderstaande formulier kunt u een aanvraag indienen om de expertise van F&G Foundation in te zetten voor uw vraag. Na het invullen van onderstaande gegevens en het lezen van de randvoorwaarden voor een aanvraag kunt u het formulier verzenden. Wij nemen dan binnen 4 weken contact met u op.

Door op verzenden te drukken geeft u aan dat u kennis heeft genomen van de randvoorwaarden voor indiening van een aanvraag bij de Flow & Go Foundation

Randvoorwaarden

Dit willen we oplossen

De Flow and Go Foundation lost zelf geen maatschappelijke vraagstukken op maar helpt kleine organisaties en (startende) sociale ondernemersgroepen op meerdere continenten die dat wel doen op structurele basis.

Zo bereiken we ons doel

De Flow and Go Foundation kan deze organisaties en deze sociaal ondernemersgroepen steunen voor langere tijd met kennis en kunde van ondernemers en -trainers. Met gelden die passief en actief geworven worden door fondsenwerving en door de donatie knop op onze site.

Voorwaarde aanvraag

Voor een transcontinentale ondersteuningsaanvraag kunt u zich, in het contactformulier hierboven, wenden tot de Flow and Go Foundation als de aanvraag gericht is voor (startende) sociale ondernemers groepen en / of projecten die lokaal maatschappelijke vraagstukken willen oplossen.

Voldoet uw aanvraag aan een of meerdere van de volgende punten: is het een vraag gestuurd project? Is er een expertstatus nodig (dragen kennis, kunde en ervaring aan)? Groeit het project gefaseerd mee met de opdrachtgever? Gaat het om duurzame inzet ten behoeve van ontwikkeling? Blijft de aanvragende partij betrokken bij de aanvraag? Dan kunt u een aanvraag indienen.

Binnen 4 weken krijgt u van ons bericht of we u en uw project kunnen helpen of voor aanvullende vragen die we mogelijkerwijze hebben.